Vliegenramen- en deuren van topkwaliteit

VLIEGENRAMEN & -DEUREN

Vliegenramen en vliegendeuren zijn onmisbaar in elke woning. Wil je graag je slaapkamer verluchten voor het slapen gaan? Of wil je gedurende de nacht een permanente, frisse buitenverluchting? Met goede vliegenramen zullen de muggen en andere insecten geen kans krijgen om je nachtrust te verstoren. Maar ook vliegendeuren zijn handig om die kleine beestjes buiten te houden.

Vliegenramen

Vliegenramen zijn ecologisch, diervriendelijk en bijzonder efficiënt. Dankzij een handig klemsysteem kunnen we onze vliegenramen gemakkelijk plaatsen, maar ook even gemakkelijk weer verwijderen. Onze vliegenramen worden steeds verzaagd in verstek en standaard voorzien van een zwarte doek.

Vliegendeuren

Vliegendeuren zijn uiterst handig wanneer je een terras of een tuin hebt. Met de deur open en een gesloten vliegendeur kan je het mooie weer in de woning beleven. Je woning wordt verlucht zonder de aanwezigheid van insecten in je woning. Heb je huisdieren? Onze vliegendeuren kunnen simpelweg uitgerust worden met een honden– of poezenluikje. Voor huisdieren met scherpe klauwen bieden we een stevig vliegengaas (petscreen) aan zodat je huisdieren deze niet kunnen scheuren.

We voorzien de vliegendeuren van een stootplaat zodat mogelijke beschadiging door de voeten vermeden wordt. Een pomp zorgt voor een automatische sluiting waardoor insecten buitenspel gezet worden. De pomp kan de deur eveneens openhouden of vergrendelen indien nodig.

Schuifvliegendeuren

Schuifvliegendeuren zijn onopvallend, ruimtebesparend en duurzaam. Passend op elk raam of elke deur zorgt de schuifvliegendeur ervoor dat geen enkel insect je woning of veranda kan binnendringen. Door de onopvallendheid van een schuifvliegendeur, verdwijnt het binnen/buiten gevoel dat bij een schuifraam wel aanwezig is.

Schuifvliegendeuren met verticale S-grepen (INVISIBLE)

Schuifvliegendeuren met verticale S-grepen zijn ontwikkeld voor een totale transparante uitstraling en worden uitgevoerd zonder horizontale greep.

Plissés

De plissé vouwhordeur is een nieuw alternatief voor de schuifvliegendeur. Het zwarte geplisseerde gaas is voorzien van horizontale spandraden die extra stevigheid bieden aan het geheel. De plissé vouwhordeur is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, inclusief de matte RAL-kleuren en de structuurlakken.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Ben je op zoek naar ramen, deuren & meer, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.