Zonneweringen

ZONNEWERINGEN

Met zonnewering is het binnen én buiten heerlijk vertoeven. Een koele woning is tijdens de warme zomerdagen goud waard! Is het bij jou tijdens de zomermaanden ook zo warm binnen? Of is het te heet om op je terras te zitten? Dan kan het plaatsen van een zonnewering de oplossing bieden.

Screens

Screens kan je automatisch bedienen en vereisen een minimum aan onderhoud. Daarnaast geven ze je de gewenste privacy en heb je de controle over de lichtinval. Het design van onze screens kan je volledig personaliseren naar de noden van jouw woning.

Lockscreen® Front

De verticale screen is een voorzetscherm met een verduisterend doek, verkrijgbaar in tal van kleuren. De motor is ultra stil en het schermdoek wordt strak opgespannen tussen de geleiders en de onderlat.

Bedieningsopties:

  • Elektrische bediening met Somfy motoren
  • Solar: elektrische bediening op zonne-energie

Knikarmschermen

Gedaan met die vervelende parasolvoet die in de weg staat!

Een knikarmscherm zorgt op een zeer elegante manier voor schaduw op je terras. De kast wordt buiten op de gevel gemonteerd en het oprolsysteem heeft geen steunpalen nodig.

We bieden verschillende modellen en afwerkingsmogelijkheden aan. Zo kan je kiezen tussen een knikarmscherm met een halfopen kast of een gesloten kast. De diepte van een knikarmscherm gaat tot 4 meter uitval en een breedte tot 14 meter. Verder zijn alle kleurcombinaties mogelijk.

SOMFY

Een elektrische zonnewering met een Somfy motor is een slimme keuze. Somfy is compatibel met alle zonneweringen. Vervolgens kies je welke Somfy bediening bij jou past:

  • Een wandschakelaar
  • Een afstandsbediening
  • Zonneweringen bedienen met smartphone

Kies je ervoor je zonneweringen te bedienen met je smartphone via de app, dan bedien je je zonneweringen overal vandaan met een druk op de knop. Waar je ook bent, je sluit of opent eenvoudig je zonneweringen vanaf je smartphone.
Je kan je dagelijks comfort zelfs uitbreiden door scenario’s te combineren met sensoren om de zonneweringen automatisch te sturen (zonlicht, temperatuur en windbelasting).

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Ben je op zoek naar ramen, deuren & meer, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.